“Curajul este frica ce şi-a spus rugăciunea.”

dav

Citeam o carte despre viaţa Sfintei Tereza acum ceva timp şi scria acolo că una dintre credinţele ei era că “Dumnezeu nu îţi dă visurile degeaba, are în plan să ţi le şi îndeplinească.” M-am gândit mult la această afirmaţie şi mi se părea fabuloasă, dar imposibil de crezut. Până când viaţa mea s-a schimbat complet şi am văzut că acest termen de “imposibil” este o limitare pe care ne-o facem noi.

Aşa mi-am spus şi eu 2 ani, că este imposibil să mă mut în Bali şi să trăiesc frumos şi confortabil aici. Ei bine…

O prietenă spunea că este imposbil să întâlnească pe cineva aşa cum îşi doreşte, acum este căsătorită cu cineva care depăşeste cu mult ceea ce visa ea.

Aşadar azi prefer să am visuri mari şi să mi se îndeplinească măcar jumătate din ele, decât să îmi pun singură piedică de la început spunând că este imposibil.

Trăim vremuri în care oamenii au parte de minuni peste noapte, credea cineva de exemplu că Trump o să fie vreodată preşedinte? Râdeam toţi de leşinam când auzeam aşa ceva. Ei bine…

De ce unii oameni primesc mai mult şi altii mai puţin? Pentru ca unii se iubesc suficient ca să considere că merită şi alţii din păcate, nu. După ani de studiu şi cercetare mi-am dat seama că în spatele împlinirii oricărui vis stau două elemente de bază: Iubirea de sine şi încrederea nemărginită în puterea ta proprie. Iubirea de sine îţi dă aripi şi curaj să crezi cu tărie că meriţi orice îţi doreşti, iar încrederea te menţine focusat şi cu ochii doar pe visul tău. Puterea este în noi, trebuie doar să ştim cum să o accesăm.

De ce am început abia acum să “dau din casă” şi nu mai devreme, poate după ce am terminat facultatea de psihologie sau la finalul anumitor cursuri şi clase? Pentru că am simţit întotdeauna că trebuie să practici şi să “predici” din proprie experienţă, să oferi din preaplin şi nu din ce citeşti în cărţi. Am cercetat, studiat şi testat toate lucrurile pe piele mea înainte să creez workshopuri, aşa că acum este momentul cel mai potrivit să ofer mai departe.

Am avut un workshop minunat în Bali şi acum vin în România cu o variantă îmbunătăţită, în care vreau să experimentăm magia împreună.

Am pregătit un Workshop de 4 ore în care vei afla:

Ce am descoperit în cercetarea pentru cartea “De ce ne atragem & De ce rămanem împreuna?” şi Secretele relațiilor de poveste ale cuplurilor pe care le-am intervievat.

Vom lucra cu cele mai mari inamice în dezvoltarea oricarui vis – aceste prietene foarte bune, care se ţin de mână mereu “Fricile” şi “Credinţele limitative”. Voi impartăşi cu tine ce tehnici am învăţat şi au funcţionat pentru mine pentru descoperirea, diminuarea şi chiar eliminarea lor.

Vom sădi seminţele pentru viaţa pe care ţi-o doreşti şi îţi voi împărtăşi practici zilnice care te vor ghida în procesul tău evolutiv.

Şi ne vom şi distra! Eu nu cred într-un proces de dezvoltare scorţos şi frunţi încreţite, ştiu din propria experienţă că doar dacă ne punem în energia fericirii şi suntem pline de zâmbete primim de la viaţă ce ne dorim. Aşa că să te aştepţi la surprize şi să fii pregătită să ieşi din zona de confort.

Structura Workshop:

  1. “De ce ne atragem & De ce rămânem împreună?”
  2. Eliberare de Credinţe Limitative
  3. Înţelegerea fricilor şi cum putem să nu ne mai lăsăm conduse de ele.
  4. Exerciţii practice
  5. Homework
  6. Cacao Ceremony Meditation – Vizualizare / Manifestare
  7. Q & A

Dacă te întrebi următoarele lucruri:

Cum pot să fiu fericită?

Cum pot să elimin credinţele limitative din viaţa mea?

Cum pot să îmi descopăr fricile şi să nu le mai las să îmi conducă viaţa?

Cum pot să fiu liberă?

Cum pot să atrag persoanele potrivite în viaţa mea?

De ce se atrag doi oameni? De ce rămân împreună?

Sunt suficientă?

Ştiu destul?

Sunt pregătită?

Este momentul potrivit?

Cursul îţi va aduce răspunsurile întrebărilor de mai sus, dar mai ales tehnici practice pentru a le putea aplica în viaţa ta de zi cu zi. Nu ne “salvăm” viaţa în 4 ore dar putem pune bazele celei pe care o doreşti.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să ridici mâna şi să îi spui Universului ce anume vrei, El te aude şi te ascultă dacă îi spui că vrei să devii un canal pentru o anumită misiune. Nu contează că astăzi nu ai toate datele problemei. Decizia ta fermă este locul de pornire.

Dupa ce am decis să îmi iau viaţa în propriile mâini viaţa mea s-a schimbat radical…

* M-am iubit cu adevarat, autentic, exact aşa cum sunt şi m-am îndrăgostit de viaţa mea.

* Am început să atrag oameni minunaţi în viaţa mea, care contribuie la creşterea şi evoluţia mea.

* Mă simt la locul potrivit, în momentul potrivit şi visurile mele se îndeplinesc la momentele potrivite.

* Mă simt liberă, completă şi fericită.  Iar astăzi ştiu că aceste stări sunt accesibile oricui. Trebuie doar să spui din tot sufletul ce vrei!

Ne întâlnim într-un moment foarte oportun 30 Iunie – Ai ocazia de Luni 1 Iulie – 2 Iulie Lună nouă să pui în aplicare toate tehnicile pe care le voi împărtăşi cu tine şi să îţi reuşească toate.

Schimb de energie – 160 lei

Este un preţ mic pentru un Workshop de 4 ore, dar eu nu calculez în funcţie de toţi anii mei de studiu şi experienţă, ci în funcţie de varianta mea de acum doi ani. Întotdeauna înainte să stabilesc preţul pentru o carte, un curs online sau workshop, mă întreb: “Ana de acum doi ani, care muncea 10 ore pe zi şi primea o sumă fixă mereu pe lună, şi-ar permite acest curs?” Dacă răspunsul este că nu, înseamnă că este prea “scump”. Eu vreau să aibă toată lumea acces la informaţii şi banii nu ar trebui să fie o barieră.

Locuri limitate – Înscrierea se face prin plata integrală în contul firmei.

Detalii la sendmealetter@anadragalina.com

Locaţie – Suntuncopac Yoga Studio

Strada Doamnei nr. 2 et. 2.

dav

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s