Cea mai frumoasă invitaţie <3

sdr_HDRB

Mai sunt doar câteva săptămâni până plec să mă apuc de una dintre cele mai frumoase misiuni pe care le-am primit până acum.

Povestea vieţii mele pe scurt este că acum 4 ani mi-a spus sufletul meu pereche, Andreea că va face un Retreat în Bali cu o tipă de tot spunea peste tot că „Bali este magic” şi, deşi habar nu aveam ce este Bali, unde este şi mai ales de unde o să fac rost de bani, am spus:

Minunat! Vin şi eu!

Banii au venit, ca mereu când îţi doreşti ceva cu adevărat, din tot sufletul şi când am ajuns acolo, acest loc m-a luat în braţe şi mi-a spus: Ana, bine ai venit acasă! (Restul poveştii cu mutatul meu în Bali poţi să o citeşti aici şi aici.)

Se fac multe promisiuni despre Bali, mai ales de cei care vor să organizeze Retreaturi aici, însă în realitate, dacă vrei să îţi spun adevărul adevărat aici este doar locul unde cele mai profunde lucruri din tine ies la suprafaţă, energia acestui loc te ajută să te oglindeşti cel mai bine. Dacă apuci să stai suficient de mult, poţi chiar trece prin toate stările – să îţi descoperi cea mai frumoasă sau puternică variantă, până la cea mai neplăcută. Eu am trăit ambele variante la intensitate maximă aici şi din ce am vorbit cu ceilalţi, nu este ceva ce am experimentat doar eu.

Suntem atât de unici şi experimentăm viaţa atât de diferit, dar acest lucru este minunat pentru că de fapt adunările în Bali se fac pentru a ne celebra unicitatea, pentru revelarea, acceptarea şi integrarea ei.

Eu acolo am descoperit-o pe Ana curajoasă – curajoasă să plece să exploreze lumea fără planuri B sau C, ci doar cu inima deschisă, curiozitate şi credinţă în Dumnezeu.

Acolo am descoperit-o pe Ana cea optimistă – care a uitat de toate rănile provocate de dezamăgirile în iubire şi care a găsit inspiraţie în ceilalţi pentru a o lua de la capăt, iar şi iar.

Acolo am descoperit-o pe Ana cea puternică – puternică încât să ierte pe toţi cei care au rănit-o şi să treacă mai departe în viaţă.

Acolo am descoperit-o pe Ana cea care şi-a dat demisia şi a plecat în căutarea visurilor ei.

Acolo am descoperit-o pe Ana cea prietenoasă – cea care nu mai stă ascunsă într-un colţ, ci îşi face prieteni oriunde iese în lume şi este capabilă să ţină Workshopuri în care să împărtăşească toate învăţămintele ei adunate în 18 ani de studiu dedicat dezvoltării personale chiar şi în faţa a 30 de oameni.

Acolo am descoperit-o pe Ana cea care ia de mână pe oricine vrea să devină varianta sa cea mai bună.

Nu-i aşa că te-am făcut curios/curioasă de ce poţi să descoperi şi tu despre tine mai mult decât cunoşti deja?

Îţi spuneam la început că am primit o misiune frumoasă – pregătirea Conceptului Bali Transformational Training Festival.

 

Pentru că anul viitor formatul Retreatului My Barefoot Journey, Primul program care a adus Retreaturile Balineze în România, se schimbă 100% şi se transformă într-un veritabil Festival, am primit propunerea pe care o visam şi pentru care eram pregătită… să fac parte din echipa organizatorilor, coordonatorilor şi celor care ţin clase magice în cadrul Festivalului, alături de echipa de bază, dar şi preoţi balinezi, intructori, profesori şi coach din toate colţurile lumii.

cof

Este singura propunere pe care am acceptat-o fără să mă gândesc vreo secundă, pentru că am fost alături de acest proiect de când s-a lansat acum 4 ani şi participând deja la 4 dintre ele ştiu toate transformările şi minunile pe care le-a adus în vieţile oamenilor. Fiind un proiect minunat, evident a fost preluat şi de alţii, însă acest lucru este benefic pentru că a fost un motiv ca My Barefoot Journey să se reinventeze mereu şi să vină cu lucruri şi mai frumoase pentru publicul său.

Experienţa dobândită se vede pentru că de la an la an Retreatul s-a îmbunătăţit şi a devenit şi mai spectaculos. Chiar anul trecut mă gândeam în gând ce transformări superbe a suferit de când am fost eu participant prima data şi până acum, cum s-a transformat viaţa mea datorită lui şi cât de mult mi-ar plăcea să mă alătur echipei. Ei bine, Universul m-a auzit.

Aşadar, în Aprilie vă învit în locul care mi-a schimbat viaţa, a doua mea casă – Bali alături de cea mai bună echipă – Andreea şi Crina – sufletele acestui Retreat, Shiraz şi profesori din toate colţurile lumii.

60899718_1199685416879908_3770636550337986560_o

Poate lecţia ta balineză este să descoperi ceva ce mai ai de rezolvat – frici, credinţe, limitări, sau poate ceva minunat ce stă ascuns în interiorul tău şi ţipă să fie descoperit şi să iasă la suprafaţă – un talent ascuns sau un vis curajos, sau chiar dorinţa de noutate şi de a face schimbări radicale.

71202323_948950542108091_4744347284639055872_n

Este imposibil de stabilit ce va experimenta fiecare, cert este că Retreatul creat de Crina şi Andreea favorizează explorarea acestui loc şi mai ales trezirea şi accesarea a ceea ce are nevoie să fiecare să trăiască.

Pentru unii poate să fie doar o vacanţă superbă, pentru alţii este o schimbare a vieţii cu totul, poate o vindecare, eliberare de ceva ce atârnă în spate de mult sau pur şi simplu conectarea cu sufletul.

Toate activităţile sunt introduse în program cu acest scop şi fiecare poate să aibă propria revelaţie ori într-o meditaţie, ori într-o ceremonie balineză, ori pe ringul de dans ecstatic, sau poate când se întoarce acasă în avion, mai aproape de ceruri se deschide şi mintea către sfere mai înalte.

Te aştept cu drag alături de noi şi pe tine, exact aşa cum eşti şi cu inima curioasă să se descopere.

71687435_551291258975740_6701153454351450112_n

Toate clasele pregătite sunt menite să te ajute în acest demers.

Vei experimenta în fiecare zi o temă diferita şi mai multe cursuri, uneori chiar în paralel în două săli diferite- meditaţie, yoga, healthy living, yoga philososphy, integrative nutrition, NLP exercises, self-hypnosis, tantra classes, breath work, daily motivational talks, ayurveda, love and relationships coaching, osho meditations, spirituality development, water & fire purifications, Silent day, Priest blessings, cutting cords ceremonies, sound healing, changing limiting beliefs, conquering fears, manifestation, Self- Love coaching, balancing feminine & masculine energy, ecstatic dans şi… desigur, am lăsat puţin timp liber pentru descoperirea acestui Paradis.

Nu rata ocazia unica de a experimenta pe propria piele:

68846502_668322080328737_7076440193368064000_n

– Participarea la Worksopuri susţinute de  noi şi profesori internaţionali din întreaga lume;

– Conexiuni cu oameni minunati, la fel ca şi tine, pasionaţi de dezvoltare personala şi evoluţie spirituală;

– Interacţiuni de la inimă la inimă, într-un mediu lipsit de judecată, unde te rugam să vii cu inima deschisă;

– Workshop-uri în paralel în 2 shala rooms ( Clase în romana şi engleză, dedicate oricarui nivel – începatori – avansaţi) Clase de Yoga, Ceremonii de purifiare, Dans, Muzică, Meditaţii.

–  Group healing – într-un mediu sigur şi plin de iubire, ai ocazia să te vindeci, să te transformi, să te motivezi, să te inspiri, să înveţi de la ceilalţi şi mai ales să primeşti instrumentele pentru a deveni stăpânul vieţii tale.

-Ecstatic dance într-o locaţie spectaculoasă.

Găseşti toate detaliile aici.

ptr

Îţi fac cea mai frumoasă invitaţie – Hai în Bali Transformational Training Festival! Abia aştept să ne cunoaştem şi să ne celebrăm unicitatea împreună.

dav

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s