Full Moon Cacao Ceremony – Self-Love Magic

Sunt foarte bucuroasă să vă învit la Full moon Cacao ceremomy – Self Love Magic pe 27 Februarie 2021.

Am ales luna plina pentru că este cel mai bun moment să pătrundem în sufletul nostru, să descoperim piedicile în procesul evoluției noastre, să luăm decizii diferite şi mai ales să ne setăm o intenție.

Dupa zeci de Cacao Ceremonies la care am participat în Bali, am ales ritualurile preferate şi duc mai departe, de 2 ani deja, acest eveniment drag inimii mele. Multe dorințe puse în cacao şi oferite Universului mi s-au îndeplinit.

Este şi rândul tău!

Te invit să petreci 2 ore pline de energie pozitivă, vulnerabilitate, deschidere, speranță şi curaj, toate cu miros de raw organic cacao adusă din Bali, pregătită cu iubire special pentru ceremonii pline de magie.

Ce vom face?

*Cacao Ceremony Bali Inspiration

* Exerciții dezvoltare personală

*Meditații

*Cerc

Ce beneficii spirituale si emoționale poate aduce cacao?

* Deschide inima – permițând astfel să te conectezi cu inima ta și cu ceilalți.

 * Te conectează cu sinele superior – acest sine superior poate fi cine simți tu – Dumnezeu, sursa etc – întărirea acestei conexiuni te va ajuta să îți vezi propria putere, propria tărie și adevărul propriu.

* Te ajută să meditezi – prin facilitarea conexiunii cu sinele, vei putea să te concentrezi mai bine, să vezi mai clar ce îți transmite inima. Conexiunea cu momentul prezent este mai puternică.

* Mărește creativitatea – se deschide ușa către inspirație și creativitate astfel te ajută să poți trece mai ușor peste lucrurile care te țin blocat și nu permit copilului interior să se joace și să dea viață. Vei descoperi noi idei și modalități de a te exprima.

* Claritate – îți vei aminti cine ești, ce capacități ai, de talentele tale, abilitățile tale și te vei elibera de tot ceea ce nu ești.

* Echilibrarea energiilor – feminină cu cea masculină – această armonie este singura care poate aduce rezultatele dorite.

* Vindecare – dacă ai în mintea ta lucruri care te țin departe de trăirea vieții pe care ti-o dorești, cacao ceremony va aduce claritate și te va ajuta să te concentrezi doar pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

*Fun – Gustul de cacao raw este diferit, dar delicios, toți merităm acest răsfăț al zeilor.

Când?

Sâmbătă 27 Februarie 2021

Ora 18.00

Unde?

FS Studio – Strada Puțul lui Zamfir nr. 37, Bucureşti

Dress code:

Ca şi cum ai întâlnire cu persoana pe care o iubeşti cel mai mult, pentru că în această seară magică ai întâlnire cu cea mai importantă persoană din viața ta. TU!

Paiete, sclipici, culoare, blugi, colanti, negru orice te face să te simți ca o Regină / un Rege! Fiind studio de yoga ne descălțăm.

Schimb de energie – 200 Lei până pe data de 15 Februarie, 277 Lei după 15.02.2021.

Pentru a putea păstra distanța fizică locurile sunt limitate la 18 – 20 persoane. Aşadar, primul venit, primul servit.

Te rog să citeşti indicațiile de înscriere înainte de a face plata.

Plata în contul firmei:

TRAIESC MIRACOLE S.R.L. CUI 42062360, J40/17686/2019

Banca Transilvania – RO44BTRLRONCRT0555943501

(La descriere să scrii te rog – Curs dezvoltare personala.)

Dupa ce ai plătit te rog să trimiți un mail la anamariadragalina@gmail.com. cu dovada plaţii pentru confirmare şi înscriere.

În momentul în care plăteşti să spui în inima ta: “Să se întoarcă îndumnezeit la mine, la tine şi la toată lumea!”, binecuvântează banii!

Indicații pentru înscriere:

* După ce ai plătit şi decizi că nu mai poți ajunge, banii nu se restituie (doar dacă se găseşte înlocuitor sau există oameni pe lista de aşteptare).

* În cazul în care Evenimentul nu se mai poate ține din cauza indicațiilor autorităților, banii se restituie tuturor celor înscrişi.

* Te rog să te înscrii doar dacă eşti dispus/ă să participi la exercițiile şi meditațiile propuse în timpul Evenimentului.

* Te rog să mă anunți din timp dacă ai alergii la cacao, lapte de soia, cocos, scorțişoară, miere etc. Nu pun nimic dubios în ea, totul e sănătos şi vegan.

* Participi cu inima deschisă, răbdare şi compasiune pentru tine şi ceilalți participanți.

Despre Ana Dragalina

Psiholog / Self Love Expert / Scriitoare

Autoarea cărţilor: “I wanted to die, but I changed my mind” şi “Secretele relaţiilor care dăinuie- De ce ne atragem & De ce rămânem împreună”

Deşi studiez psihologia şi frecventez cursurile de dezvoltare personală de la 18 ani, majoritatea învăţămintelor şi-au dovedit eficacitatea doar după ce am părăsit viaţa în corporație și m-am mutat in Bali. Ştiam mult, aplicam puţin.

Curajul “nebunesc” mi-a demonstrat că sunt mai puternică decât cred şi toate resursele erau deja în mine, era nevoie doar să le zdruncin puţin să iasă la suprafaţă.

Am publicat 2 carți (momentan lucrez la a treia), am creat cursuri online şi am ținut Workshop-uri de dezvoltare personală în Bali şi România, creez magie pentru mai multe branduri din Romania (Content Creator & Copywriter) şi mă plimb între cele două case ale inimii mele – Romania unde mă încarc de iubire şi Bali unde mă încarc de cursuri şi spiritualitate – până când ceva (cineva) o să mă ia de mână să îmi demonstreze că acasă poartă un “anumit” nume.

În esenţă nu ne deosebim cu nimic, poate doar cu anumite informatii pe care este posibil ca eu să le fi descoperit în căutările şi studiile mele şi pe care vreau să le impart cu tine.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s