Fă pace cu corpul tău – Templul sufletului tău – Iubire de sine şi Armonie – Curs Online

Se poate să ajungi să-ţi iubeşti real corpul, să îi înţelegi nevoile şi să deveniţi parteneri, aliaţi, complici pe drumul spre forma sa ideală?


Se poate să accesezi real plăcerea de “a fi tu”?

Da, Se Poate!

De aceea, avem o propunere minunată pentru tine!

14 zile de Transformare Interioară & Exterioară

Ai scăpat cumva de expresia “summer body”? Nici noi, şi da… nici nouă nu ne place pentru că în primul rând noi considerăm că relaţia armonioasă cu corpul trebuie să dureze mai mult decât o aventură de o vară.

Forma corpului nostru depinde de mai mulţi factori:

 • Stil de viaţă
 • Nevoile corpului
 • Perioada prin care trecem în acest moment al vieţii
 • Job
 • Stres
 • Alegeri alimentare
 • Emoţiile şi cum ne raportăm la mâncare în clipele de tristeţe, bucurie, gol interior etc.
 • Motivaţie
 • Scuze

Aşadar, după cum vezi prea puţin contează caloriile, număratul lor şi stresatul cu gramajul, ci cunoaşterea corpului tău şi mai ales a nevoilor sale.

Cât de important este numărul afişat pe cântar?

Noi credem că nu are nicio importanţă şi îţi vom explica şi de ce:

Poţi să ai numărul ideal de kilograme şi să nu iubeşti ceea ce vezi în oglindă sau să simţi în continuare că eşti insuficient şi să fii o persoană deconectată de propriul corp.

De asemenea, putem atinge numărul de kilograme ideal considerat de noi – dar să îl atingem cu greu, cu sacrificiu, frustrare şi efort şi să îl menţinem pe o perioadă foarte scurtă pentru că bazele interne nu sunt sănătoase.

Toate am trecut prin acest pattern – ne uităm în oglindă, ne criticăm forma, celulita, sânii, abdomenul şi ne “pedepsim” cu începerea dietei de luni.
Poate merge bine câteva zile, însă după câteva zile de salate triste şi frustrare, apar şi tentaţiile, cedarea în faţa “mâncărurilor de confort” şi ulterior frustrarea că începem ceva şi nu avem voinţă şi rezultatele visate.

Şi nici nu le vom aveam, pentru că prin bici şi lipsa iubirii de sine, absolut nicio schimbare durabilă nu o să vină.

Iubirea de sine nu înseamnă delăsare şi neglijare, ci dimpotrivă, iubirea de sine te motivează şi te duce la varianta ta pe care o doreşti, te conduce la alegerile ce îţi aduc un corp armonios şi sănătos. Ajungi să iubeşti numărul de pe cântar, nu pentru că este “ce trebuie” dar pentru că este ideal pentru tine şi energia ta se va duce din a încerca să te ascunzi, în a revela minunăţia din tine.

Aşadar, avem o propunere pentru tine. Un curs de 2 săptămâni dedicat trupului, minţii şi sufletului tău.


Un program organizat ce îţi va uşura drumul către varianta ta ideală, în care să înţelegi cum funcționează această maşinărie absolut minunată – corpul tău, cum acest parteneriat dintre mintea, emoţiile şi trăirile tale provoacă rezultatele vizibile în aspectul tău exterior.

Totul este mai uşor în grup, de aceea timp de 2 săptămâni primeşti:

TEORIE + PROGRAM ORGANIZAT DE LUCRU + GHIDAJ + SUSŢINEREA UNUI GRUP CE ARE ACEEAŞI MISIUNE CA ŞI TINE!

 • Facem sport organizat împreună
 • Primeşti mai multe variante de reţete, combinaţii, alimente ce susţin un stil de viaţă echilibrat, sănătos şi nutritiv pe care le poţi adapta în funcţie de plăceri, nevoi, stil de viaţă şi timpul tău
 • Înveţi să îţi iubeşti corpul şi să îi oferi iubirea pe care atât de mult o doreşte de la tine
 • Accesezi exerciţii de dezvoltare personală pentru a înţelege de unde ai obiceiurile alimentare de astăzi, de ce te autosabotezi, de ce te pedepseşti prin alimentaţie
 • Primeşti materiale, teorii şi mini workshop-uri pentru a înţelege cu adevărat ce are nevoie corpul tău şi cum poţi să îl susţii prin alegerile pe care le faci în fiecare zi
 • Primeşti meditaţii şi exerciţii de iubire de sine menite să te susţină în cunoaşterea reală a corpului tău, a semnelor sale şi armonizarea relaţiei cu propriul corp şi dezvoltarea iubirii de sine autentică.

Conţinut şi teme abordate:

 • 2 întâlniri Zoom cu Ana şi Raluca (prima zi / ultima zi) Setarea intenţiei, Trick & Tips + Q&A
 • 7 Antrenamente ghidate cu Raluca
 • Plan alimentar adaptabil în funcţie de preferinţe / timp
 • Recomandări superalimente
 • Meditaţii ghidate
 • Relația cu mâncarea
 • “Minte corp suflet” – Relația dintre ele – Adicții, boli
 • Credinţele limitative legate de corp – Mâncatul emoțional / Frici
 • Exerciții iubire de sine
 • Tips dieta – obiceiuri nocive
 • Teorii – corp armonios şi sănătos
 • Comparaţia
 • Cheating day

Care sunt efectele “adverse” ale acestui program?

Iubirea de sine, dar şi încrederea şi curajul pe care le câştigi prin transformările tale interne şi exterioare se vor revărsa şi în toate celelalte arii ale vieţii tale – sănătate, relaţii, viaţă sexuală (da, mai mult timp în pat purtând pielea ta confortabilă şi expusă cu drag), vitalitate, carieră, viaţă socială, oportunităţi, oameni noi.

Fericirea, armonia, echilibrul, sănătatea și iubirea de sine sunt rezultatul alegerilor pe care le facem în fiecare clipă a vieții: alimentele cu care alegem să ne hrănim corpul, sportul pe care alegem să îl practicăm, cuvintele pe care le alegem să ne exprimăm, sentimentele pe care alegem să le cultivăm, convingerile pe care le avem despre noi înșine și despre oamenii din jurul nostru.

Alege să te iubești, să te asculți, să te accepți, să ai grijă de sufletul și de corpul tău, să te dezvolți, să fii sănătos! E timpul pentru o schimbare, e timpul să dansezi pe linia melodică a corpului și sufletului tău!

Noi, Ana și Raluca, îți vom ghida atent pașii în această călătorie pentru a obține cea mai frumoasă și armonioasă coregrafie. Dansul nostru reprezintă schimbarea spre acceptare, sănătate, transformare și iubire!

Când?
19 Aprilie – 2 Mai – Informaţiile rămân disponibile şi poţi repeta exerciţiile şi teoriile când vrei tu.

Schimb de energie / Preţ – Doar 336 lei dacă te înscrii până pe 11 Aprilie, preţul va fi 436 lei între 11 – 19 Aprilie.
Ne dorim ca acest program transformaţional să fie accesibil pentru toată lumea aşa că:
Informaţiile din curs sunt echivalentul a:


7 Antrenamente x 120 lei – 840 lei
Plan alimentar Nutriţionist – 300 lei
10 Teme de Workshop x 250 lei – 2.500 lei
Total – 3.640 lei


Ai acum tot programul la doar 336 lei dacă te înscrii până pe 11 Aprilie, preţul va fi 436 lei între 11 – 19 Aprilie.
Te rugăm să faci plata doar după ce studiezi şi aprobi Principiile de respectat pentru buna organizare a grupului ataşate la finalul descrierii.

Plata în contul firmei:
TRAIESC MIRACOLE S.R.L. CUI 42062360, J40/17686/2019
Banca Transilvania – RO44BTRLRONCRT0555943501
(La descriere sa scrii te rog – Curs dezvoltare personala.)
Dupa ce ai plătit te rog să-i dai un mail Anei la anamariadragalina@gmail.com cu dovada plaţii şi numarul de telefon pentru inregistrare.
În momentul în care plăteşti să spui în inima ta: “Să se întoarcă îndumnezeit la mine, la tine şi la toată lumea!”, binecuvântează banii!

Cine suntem?

Ana Dragalina – Psiholog & Self Love Expert / Scriitor

Autoarea cărţilor: “I wanted to die, but I changed my mind” şi “Secretele relaţiilor care dăinuie – De ce ne atragem & De ce rămânem împreună”

“Deşi studiez psihologia şi frecventez cursurile de dezvoltare personală de la 18 ani, majoritatea învăţămintelor şi-au dovedit eficacitatea doar după ce am părăsit viaţa în corporație și m-am mutat in Bali. Ştiam mult, aplicam puţin.
Curajul “nebunesc” mi-a demonstrat că sunt mai puternică decât cred şi toate resursele erau deja în mine, era nevoie doar să le zdruncin puţin să iasă la suprafaţă. Acum mare parte din munca mea este dedicată susţinerii oamenilor să îşi acceseze potenţialul lor maxim, să se transforme în varianta lor cea mai bună şi să ajungă să se iubească la nebunie, pentru din iubirea de sine se nasc toate în viaţa noastră.”

Raluca Runceanu – Nutriţionist & Instructor fitness

“Am aproape 26 de ani… Știu că îmi dați maximum 18, dar nu am cum să arăt mai matură atunci când sufletul meu este fericit!

Chipul nostru reprezintă oglinda sufletului, iar mie îmi place să fiu un om bun, să zâmbesc, să ofer iubire, să mulțumesc, să iert, să ajut oamenii din jurul meu și să le readuc zâmbetul pe buze!
În urmă cu aproximativ 4 ani am spus STOP obiceiurilor care îmi sabotau corpul și fericirea: am renunțat la mâncarea nesănătoasă, la dietele drastice, la scuzele pe care mi le găseam întotdeauna atunci când trebuia să fac sport, la lucrurile care nu mă făceau fericită. De atunci, viața mea s-a schimbat, am devenit un alt om. Călătoria regăsirii cu mine însămi a început în momentul în care am început să îmi iubesc corpul, să am grijă de el, să înțeleg că el este templul sufletului meu.
Am experimentat foarte multe lucruri în ceea ce privește sportul și nutriția: am citit, am testat, am încercat și am urmărit cu atenție tot procesul prin care a trecut corpul meu şi am înţeles ce funcşionează şi ce nu, prin multe greşeli, prin succes şi experimentare.
Atunci când mi-am găsit echilibrul și am acumulat suficiente cunoștințe, am știut că a sosit momentul să îi ajut și pe ceilalţi să se transforme în varianta lor şi mai bună, varianta lor sănătoasă, plină de energie şi cu pofta de viaţă. Cursurile de nutriție și de fitness au adus şi mai multă experienţă, claritate şi soluţii benefice pe care să le implementez în lucrul cu clienţii. Sunt extrem de fericită că pasiunea mea s-a transformat în profesie și sunt dornică să fiu un partener de nădejde pentru oamenii pregătiţi să plece în călătoria iubirii și transformării de sine.”

Principii de respectat pentru buna energie a grupului:

*Toate temele, meditaţiile, cursurile se dau pe grupul de WhatsApp sub formă audio sau video sau scris.
*Intalnirile cu Ana şi Raluca vor avea loc pe Zoom – dacă nu poţi participa Live se trimite înregistrarea la câteva ore şi poate fi vizualizată când ai timp.
* Există 2 grupuri de WhatsApp – Unul DOAR pentru teme şi exerciţii unde postează doar Ana şi Raluca şi unul unde scriu toţi din grup, destinat discuţiilor, urmăririi progreselor, împărtăşirilor experienţelor personale ale participanţii legate de program.
* Reţine că este un grup pe Whatsapp având între 30 şi 100 de persoane active, aşadar iti asumi acest lucru si eşti dispus să te conectezi la energia grupului, să citeşti sau nu mesajele celorlalti. felul cum ne raportăm la ceilalţi este foarte important, creştem prin ceilalţi, ne inspirăm de la ceilalţi, ne dezvoltăm empatia si curiozitatea.
* Cine încearcă să strice energia grupului este scos de pe grup fără explicaţii, ne dorim să fie un grup pozitiv pentru încărcare, evoluţie, plin de compasiune şi iubire. Nu sunt permise jignirile, comentariile negative şi răutăcioase, sfaturile.
* Odată intrat în grupul de pe Whatsapp, banii de pe curs nu se returnează.
* Nu intra în acest proces având aşteptări, ci doar curiozitate,
*In grup suntem IMPREUNA si ne bucuram de energia colectiva, ne simtim liberi sa impartasim. Daca nu iti doresti sa primesti notificarile, atunci poti da pe SILENT notificarile grupului pe parcursul celor 14 zile.
*Poti efectua tema x, exercitiul x, meditatia pana la sfarsitul zilei sau chiar si a doua zi.
*Alegem ca tot grupul sa beneficieze in egala masura de aceeasi cantitate de energie si informatie de aceea discutiile in profunzime cu Ana şi Raluca vor avea loc in cadrul sesiunilor pe Zoom, deci noi organizatorii nu vom participa la intreaga discutie pe parcursul zilei, nu vom raspunde la provocarile individuale ale participantilor, insa pune-ti intrebarile pe hartiuta si vom discuta din ele la grupurile Live pe Zoom.
*sa incepi un JURNAL DE ANALIZA PERSONALA, A OBICEIURILOR SI A ALIMENTATIEI SI DE TRASFORMARE SI NOU INCEPUT
*programul nu este transferabil altei persoane,iti vei asuma legea adevarului si curgerii abundentei, nu te vei fura pe tine insuti;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s