Arta de a primi ce vrei de la Viaţă

Ştiai că a te lăsa în brațele Universului şi a face loc pentru mai mult decât mintea noastră umană îşi poate imagina este o artă? 


Împărtăşesc cu tine tot ce am studiat despre Manifestare în ultimii ani, dar şi metode care funcționează într-un Workshop accesibil pentru toată lumea! 


Vrei să ştii cum să manifeşti cu uşurință? Crezi că a venit timpul ca viața să te răsplătească şi să primeşti în sfârşit dorințele inimii tale manifestate? Suntem aproape de mijlocul anului şi vreau să te întreb: 


Cum stai cu intențiile pe care le-ai setat la începutul anului? S-au manifestat conform cu planurile tale? Eşti mulțumit de cursul vieții tale sau crezi că este timpul de o redirecționare? 
Există multă confuzie în procesul manifestării şi deşi avem acces la multe instrumente – după ce le testăm o perioadă devenim frustrați că nimic nu se schimbă şi vechile pattern-uri ne conduc viața din nou. 


Ce fac totuşi acele persoane care manifestă cu uşurință? 
Este cu adevărat vorba doar de noroc? S-au născut unii cu stea în frunte sau manifestarea dorințelor este cu adevărat accesibilă pentru toată lumea? Este adevărat că pentru a avea rezultate trebuie să ne zbatem şi să ne spetim muncind? Atunci de ce unii oameni spun că au avut rezultatele dorite când nu şi-au mai dorit nimic şi au renunțat la orice fel de speranță? 
Cum este mai bine să fac? Chiar am eu puterea de a-mi schimba viața şi dacă da, cum pot face asta? 


Ei bine – am răspunsurile la toate aceste întrebări pe care toți ni le-am pus la un moment dat în viața noastră. 


Totul pare complicat pentru că suntem blocați de anumite credințe limitative, “adevăruri absolute” prezentate de societatea în care ne-am dezvoltat, fricile noastre sau visuri ce nu sunt cu adevărat aliniate misiunii noastre de viață sau nu provin din centru inimii noastre. 
De aceea te invit la un Workshop Live & Online în care vom răspunde la aceste întrebări şi mai ales în care vei accesa unelte utile pe care să le implemenzi în viața ta de zi cu zi, iar manifestarea sa devina o obisnuință în viața ta. 
Nu este vorba de “magie”, ci de înțelegerea mecanismelor ce țin de puterea noastră de manifestare, de folosirea energiei creatoare – adică energiei se.xuale şi a te lăsa cu adevărat să primeşti. 


Ce primeşti în urma acestui Workshop intens? 


* Înțelegerea mecanismului Manifestării – Cum ne setăm intențiile care se manifestă?

 * Claritate – De ce funcționează sau nu funcționează afirmațiile pozitive şi Vision Board-ul? 

* Exerciții practice, ritualuri şi o meditație puternică de manifestare folosind energia cea mai puternică din Univers – energia creatoare din chakra 2. 

* Exerciții de deblocare a energiei, de eliberare de blocaje şi unelte / ritualuri accesibile pentru ridicarea şi menținerea vibrației la un nivel înalt – singurul nivel de la care putem să primim în viața noastră materializarea visurilor noastre. 

* Şi mai presus de toate distracție – este un Workshop de la care vreau să pleci cu inima dansând şi zâmbetul pe buze. 


Când? 
Live Bucureşti – Duminică 16 Mai – între 17.00 – 19.00 Online Zoom – Duminică 16 Mai – între 20.00 – 22.00 Evenimentele nu se țin simultan pentru a putea da 100% din energie fiecărui grup dar formatul este acelaşi. 
(Adresa pentru evenimentul Live este trimisă în mailul de confirmare – Terasa unui studio magic, deci în aer liber şi dacă este vreme bună – o să avem un apus de poveste. Locuri limitate) 


🥇Schimb de energie – 146 lei până pe 11 Mai, 200 lei până pe 16 Mai. Locuri limitate pentru live, primul venit, primul servit. ❤👑

🍀Plata în contul firmei:

TRAIESC MIRACOLE S.R.L. CUI 42062360, J40/17686/2019

Banca Transilvania – RO44BTRLRONCRT0555943501 (La descriere să scrii te rog – Curs dezvoltare personala.)

Dupa ce ai plătit te rog să trimiți un mail la anamariadragalina@gmail.com. cu:
* dovada plaţii pentru confirmare şi înscriere
* optiunea de live sau online
* numarul de telefon pentru trimiterea linkului de Zoom sau adresa unde se tine Workshop-ul live.

În momentul în care plăteşti să spui în inima ta: “Să se întoarcă îndumnezeit la mine, la tine şi la toată lumea!”, binecuvântează banii! 


🍀Indicații pentru înscriere: 

* După ce ai plătit şi decizi că nu mai poți ajunge, banii nu se restituie (doar dacă se găseşte înlocuitor sau există oameni pe lista de aşteptare). 

* Te rog să te înscrii doar dacă eşti dispus/ă să participi la exercițiile şi meditațiile propuse în timpul Evenimentului. * Participi cu inima deschisă, răbdare şi compasiune pentru tine şi ceilalți participanți. 

☀️Despre Ana Dragalina


Psiholog / Self Love Expert / ThetaHealing Therapist / ScriitoareAutoarea cărţilor: “I wanted to die, but I changed my mind” şi “Secretele relaţiilor care dăinuie- De ce ne atragem & De ce rămânem împreună”Deşi studiez psihologia şi frecventez cursurile de dezvoltare personală de la 18 ani, majoritatea învăţămintelor şi-au dovedit eficacitatea doar după ce am părăsit viaţa în corporație și m-am mutat in Bali. Ştiam mult, aplicam puţin.Curajul “nebunesc” mi-a demonstrat că sunt mai puternică decât cred şi toate resursele erau deja în mine, era nevoie doar să le zdruncin puţin să iasă la suprafaţă.Am publicat 2 carți (momentan lucrez la a treia), am creat cursuri online şi am ținut Workshop-uri de dezvoltare personală în Bali şi România, creez magie pentru mai multe branduri din Romania (Content Creator & Copywriter) şi mă plimb între cele două case ale inimii mele – Romania unde mă încarc de iubire şi Bali unde mă încarc de cursuri şi spiritualitate – până când ceva (cineva) o să mă ia de mână să îmi demonstreze că acasă poartă un “anumit” nume.În esenţă nu ne deosebim cu nimic, poate doar cu anumite informatii pe care este posibil ca eu să le fi descoperit în căutările şi studiile mele şi pe care vreau să le impart cu tine.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s