Chakras Marathon – 7 zile extatice – Curs Chakras WhatsApp 7-13 iunie

Instrumente folositoare pentru a experimenta o viaţă extatică – Chakrele sunt foarte complexe şi au semnificaţii profunde, iar eu o să împărtăşesc cu tine perspectiva învăţămintelor din tantra a Chakrelor.

În fiecare workshop sau curs întreb participanţii dacă ştiu ceva despre Chakre şi foarte puţini spun clar că da… aud mai mult un zumzet… „ştim puţin”, „ştim ce culori au” „ştim cam pe unde sunt” însă doar a cunoaşte „câte ceva” nu te susţine să lucrezi activ cu ele şi să îţi dai seama ce vor ele să te înveţe despre tine.


Fiecare Chakră are daruri speciale, abilităţi, dar şi provocări, dileme şi cereri – iar acest curs îţi aduce claritate şi instrumente clare pe care să le foloseşti în fiecare zi.

Chakrele noastre sunt foarte rar deschise toate şi în perfect flow. În funcţie de trăirile noastre pot fi cercetate, chestionate şi astfel putem să descoperim în ce arie a vieţii noastre putem aduce atenţie şi mai ales schimbări benefice.

Chiar şi în Tehnica ThetaHealing există o parte unde se face această cercetare a curgerii energiei şi în funcţie de ce se descoperă se merge mai departe în cercetarea interioară.

Ca de obicei eu vreau să îţi dau instrumentele să fii autodidact, să ai mereu informaţiile la îndemână şi să le foloseşti în beneficiul tău.

Rezultatul?
* Devii o persoană vibrantă
* Permiţi forţei vieţii să se manifeste în viaţa ta
* Inima ta se deschide
* Oportunităţile se deschid pentru tine
* Mintea ta este mai clară şi se curăţă de gânduri negative ce te sabotează
* Intuiţia ta se dezvoltă şi spiritul tău se simte împuternicit
* Dai voce inimii tale
* Viziune mai clară a vieţii tale
* Sesizezi cu uşurinţă unde poţi aduce îmbunătăţiri în viaţa ta
* Aduci un echilibru între minte-corp-inimă
* Înţelegi motivul fricilor tale şi cum poţi să pui energie mai mult în ceea ce vrei să construieşti
* Încredere în sine şi în resursele tale.
Aşadar, indiferent că vrei să foloseşti aceste instrumente pentru tine, pentru alţii în terapie, în discuţii, în jobul tău – acest Maraton este pentru tine!

Ce primeşti?

* Teorie – Explicarea fiecărei Chakre în parte
* Cum funcţionează fiecare Chakră
* Misiunea fiecărei Chakre
* “Blocajele” Chakrelor
* Beneficiile Chakrelor
* Fricile asociate cu fiecare chakră
* Puterea feminină şi Puterea masculină a fiecărei chakre.
* Blocajele şi contracţiile chakrelor
* Afirmaţii vindecătoare
* Întrebări pentru chestionarea chakrelor şi descoperirea blocajelor
* Dezvoltarea esenţei fiecărei chakre
* Exemple concrete pentru a înţelege cum se manifestă energia lor în viaţa ta.
Teme zilnice
* Exerciţii
* Ritualuri de echilibrare a energiei pentru fiecare chakră
* Meditaţii personalizate pentru fiecare Chakră în parte
* Meditaţie ghidată Chakras energy flow.

Margot Anand care explică foarte simplu corpul Corporate:
Prima chakră – este reprezentată de părinţii fondatori ai companiei, cei care ţin evidenţa originilor, strămoşilor, legilor şi regulilor comportamentului. Directorul de aici este o piatră, o ancoră pentru sistemul întreg şi cel pasionat de tot proiectul care ţine echipa unită.
A doua chakră – sub ombilic, stă gardianul acţiunilor corecte, cel care se îngrijeşte de sănătatea tuturor, de ritmul fiecăruia, de timp, de schimbare.
A treia chakră – centrul solar – aici se află administratorul, cel care împuterniceşte şi îi susţine pe toţi să facă tot ce ţine de ei şi care dă energia necesară ca toată lumea să aibă energia necesară să îşi îndeplinească sarcinile.
A patra chakră – Inima – aici se află mediatorul, cel care caută un numitor comun, care îi îmbrăţişează şi acceptă pe toţi exact aşa cum sunt, având încredere în toţi şi păstrând pacea.
A cincea chakră – aici se află cântecul sufletului nostru – dat de cel care vorbeşte, cel care dă o voce creativă celorlalţi, cel care le permite celorlalţi să-şi vorbească adevărul.
La cea de-a şasea chakră se află vizionarul – în cel de-al treilea ochi. El se asigură că toţi pricep the big picture, poza de ansamblu, că înţeleg scopul final, că rămân stabili pe misiunea lor şi tot el ne încurajează să ne atingem potenţialul.
Chakra coroană este îngerul nostru păzitor, cel care priveşte către toţi ceilalţi din companie, împrăştiind iubire şi lumină.
Acest board director se întâlneşte regulat şi toţi votează, discută. Pentru ca o companie să fie de succes, toţi ar trebui să aibă putere egală şi să aibă aceleaşi concluzii pentru fiecare problemă. De cele mai multe ori însă evident nu se întâmplă aşa. Unii directori sunt prea dependenţi de control, hapsâni şi trebuie opriţi.
Chiar dacă fiecare chakră este separată, ele funcţionează holografic, fiecare având reflexii din celelalte.
Asta înseamnă că pentru a fi deschise şi vibrante, ele trebuie să se susţină unele pe celelalte.
De exemplu, pentru a iubi complet şi să fii viu în cea de-a 4 chakră, inima, trebuie ca chakra de bază, a sexualităţii să genereze pasiune, a doua chakră să genereze echilibru şi flow, curgere, chakra plexului solar să genereze împuternicire, vocea să fie susţinută de chakra vorbirii, viziunea să fie susţinută de chakra celui de-al treilea ochi şi chakra coroană să dea receptivitate şi predare.
După cum bine vezi, este nevoie de cunoaştere, analiză, observare şi înţelegere pentru a putea funcţiona la capacitate maximă şi a obţine beneficiile din fiecare Chakră.

Cursul se desfăşoară pe WhatsApp – 7 Iunie – 13 Iunie.

Timp de 7 zile primeşti în fiecare zi:
1 AUDIO– Chakra zilei dezvoltată – teorie şi explicaţii
1 AUDIO – Meditaţie Chakra zilei
1 Text – Întrebări de chestionare + Afirmaţii corespunzătoare chakrei zilei.

* Este necesar să aloci zilnic aproximativ o oră de lucru – ascultat materiale, scris exerciţiile şi meditaţia zilnică.
* Dacă nu poţi participa activ nu este nicio problemă, materialele se pot salva şi folosi când ai nevoie.

Schimb de energie –
Ofertă 177 lei până pe 2 Iunie, 277 lei până pe 7 Iunie.

* Te rog să faci plata doar după ce studiezi şi aprobi Principiile de respectat pentru buna organizare a grupului ataşate la finalul descrierii.

Plata în contul firmei:
TRAIESC MIRACOLE S.R.L. CUI 42062360, J40/17686/2019
Banca Transilvania – RO44BTRLRONCRT0555943501
(La descriere sa scrii te rog – Curs dezvoltare personala.)


După ce ai plătit te rog să dai un mail la anamariadragalina@gmail.com cu dovada plăţii şi numărul de telefon pentru înregistrare pe grup.
În momentul în care plăteşti să spui în inima ta: “Să se întoarcă îndumnezeit la mine, la tine şi la toată lumea!”, binecuvântează banii!

* Ana Dragalina –
Autor, Scriitor, Psiholog, Terapeut ThetaHealing®, Călătoare, Povestitoare, Expert în Iubire de sine, Self-Development Workshop & Retreats Fairy, Ghostwriter, Content Creator, Copywriter, Detectiv de poveşti de iubire. Alege ceea ce dorești pentru că le fac pe toate.

După ce am urmat cursurile universitare şi postuniversitare de Psihologie, zeci de cursuri de dezvoltare personală, spiritualitate, jurnalism și am lucrat într-o corporaţie, 7 ani timp de 10 ore pe zi, am decis să părăsesc totul și să mă mut la Bali pentru a trăi cu adevărat în acord cu sufletul meu.

Mi-am demonstrat în câţiva ani că tot ceea ce îmi propun şi vreau să manifest îmi este accesibil şi nu pentru că am eu vreo putere deosebită sau pentru că sunt “norocoasă”, ci pentru că mi-am asumat responsabilitatea vieţii, puterea creatoare şi mi-am recunoscut darurile. De atunci am inspirat alţi oameni să facă la fel, voit prin cărţi, cursuri, Workshop-uri, retreaturi şi terapii sau chiar fără intenţie printr-o simplă postare pe internet. Meritul nu este al meu, ci al celor care decid singuri că pot, că vor, că merită, că a venit timpul lor.

Cred în fiecare persoană, pentru că recunosc divinitatea din toţi şi toate.
Dacă simţi că a venit momentul să trăieşti viaţa ta de vis, în curaj, asumare, iubire de sine, iubire de ceilalţi, iubire de tot şi toate, atunci hai să lucrăm împreună!


Principii de respectat pentru buna energie a grupului:

*Toate temele, meditaţiile, se dau pe grupul de WhatsApp sub formă audio sau scris.
* Există 2 grupuri de WhatsApp – Unul DOAR pentru teme şi exerciţii unde postează doar Ana şi unul unde scriu toţi din grup, destinat discuţiilor, urmăririi progreselor, împărtăşirilor experienţelor personale ale participanţii legate de program.
* Reţine că este un grup pe Whatsapp având mai multe persoane active, aşadar iti asumi acest lucru si eşti dispus să te conectezi la energia grupului, să citeşti sau nu mesajele celorlalti. Felul cum ne raportăm la ceilalţi este foarte important, creştem prin ceilalţi, ne inspirăm de la ceilalţi, ne dezvoltăm empatia si curiozitatea.
* Cine încearcă să strice energia grupului este scos de pe grup fără explicaţii, ne dorim să fie un grup pozitiv pentru încărcare, evoluţie, plin de compasiune şi iubire. Nu sunt permise jignirile, comentariile negative şi răutăcioase, sfaturile.
* Odată intrat în grupul de pe Whatsapp, banii de pe curs nu se returnează.
* Nu intra în acest proces având aşteptări, ci doar curiozitate,
*In grup suntem IMPREUNA si ne bucuram de energia colectiva, ne simtim liberi sa impartasim. Daca nu iti doresti sa primesti notificarile, atunci poti da pe SILENT notificarile grupului pe parcursul celor 7 zile.
* Programul nu este transferabil altei persoane, iti vei asuma legea adevarului si curgerii abundentei, nu te vei fura pe tine insuti;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s