“Fă ce vrei din mine!”

Când am avut Live cu Tily Niculae, îmi spunea că i se pare că sunt Zen tot timpul. Am asigurat-o că sigur nu sunt Zen tot timpul şi nici nu cred că este posibil să accesăm această stare permanent. Nici util nu cred că este, pentru că doar prin provocări avem mai multe şanse să creştem, să evoluăm, să ne transformăm. Ce se întâmplă cu … Continue reading “Fă ce vrei din mine!”

When I was little I used to fight God.

When I was little I used to fight God. I still laugh when I remember myself as I was laying in bed when I was around 11 years, thinking of my favourite band of that time, crying and fighting God by saying: “Why did you give me a beautiful voice if you didn’t help me to become a famous singer also?!” I was not doing … Continue reading When I was little I used to fight God.

Când eram mică îl certam pe Dumnezeu.

Când eram mică îl certam pe Dumnezeu. Îmi aduc aminte şi acum râzând cum stăteam în pat, pe la vreo 11 ani, gândindu-mă la formaţia mea favorită de pe vremea respectivă, Andre, plângând de mama focului şi certându-L pe Dumnezeu spunându-I: „De ce mi-ai dat voce frumoasă, dacă nu mă ajuţi şi să devin o cântăreaţă celebră?!” Nefăcând ceva concret care să mă ducă spre … Continue reading Când eram mică îl certam pe Dumnezeu.

Ca să fii mereu fericit trebuie să fii în primul rând îndrăgostit de sine

Mă bucură mult acest interes pentru iubirea de sine din ultima perioadă, peste tot unde întorc capul, este câte un manifest pentru iubirea de sine, un curs online, o carte, un citat. E clar că oamenii au început să sesizeze importanţa acesteia în viaţa noastră şi m-am dedicat misiunii de a fi “self-love coach” pentru cei care au urechi să audă, tocmai pentru că eu … Continue reading Ca să fii mereu fericit trebuie să fii în primul rând îndrăgostit de sine

De ce trebuie sa eliminam rusinea din viata noastra?

Rusinea in panelul emotiilor are vibratia cea mai joasa ( 20 comparativ cu pacea 600) aceasta ne tine pe loc si nu ne lasa sa exploram viata! La cursul Copacului despre Brandingul personal, cuvantul care statea pe buzele fiecaruia dintre noi, cuvantul ce statea in calea descoperirii adevaratei esente a sinelui nostru era Rusinea. “Rusinea – sentiment penibil cauzat de umilirea in fata altora, sentimentul … Continue reading De ce trebuie sa eliminam rusinea din viata noastra?

Ce poți face diferit anul acesta?

“Anul 2020, va fi la fel ca ceilalţi ani, dacă nu iei decizia să te dedici unor noi obiceiuri, practici şi altă setare a minţii”. R. Y. Cum te simți în 2020? Dacă nu te-ai uita în calendar probabil nici nu ai sesiza o schimbare, nu? De câte ori nu ai început un an plin de speranțe, ai verificat zodiacul anual și toate premisele erau … Continue reading Ce poți face diferit anul acesta?

Îți doresc să te simţi la momentul și locul potrivit!

Cel mai des mi se spune “Da, măi, dar tu ești atât de norocoasa!”. Nu există expresie care să mă enerveze mai tare, pentru că prin două vorbe, 3 prostii se anulează tot lucrul cu mine, munca mea și eforturile pe care le-am depus pentru a ajunge în punctul în care pot spune că sunt cu adevărat fericită și mulțumită de viața mea. Și când … Continue reading Îți doresc să te simţi la momentul și locul potrivit!

Anul 2020 este anul în care suntem *prea mult*

Anul 2020 este anul în care suntem *prea mult* Ce sentimente îți provoacă această expresie “prea mult”? Te sperie? Te energizează? De multe ori nici nu îndrăznim să accesăm întregul nostru potențial și să ne folosim toate darurile pentru că nici cei din jurul nostru nu o fac, sau poate am fost băgați în cutiuțe mici din care nu ni s-a dat voie să ieșim, … Continue reading Anul 2020 este anul în care suntem *prea mult*