Books

De ce se atrag două suflete? Ce ne uneşte? De ce alegem o persoană din acest mare Univers şi considerăm că ea este „The One”? Ce ne determină să rămânem împreună? Mai există poveşti de dragoste în zilele noastre?
Am căutat răspunsurile la aceste întrebări în cursurile universitare și postuniversitare de psihologie, în sutele de cărţi citite şi seminariile urmate pe această temă, în spiritualitate, în tratate şi cercetări. Toate informaţiile adunate astfel, mi s-au părut nesatisfăcătoare, pentru că teoriile sunt foarte frumoase, poveştile din cărţi şi filme fascinante, dar puse faţă în faţă cu realitatea, nu sunt mereu palpabile şi uşor de aplicat. În loc să-mi pierd timpul cu incertitudini şi iluzii, am devenit un “detectiv” al dragostei şi am descoperit ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi, după perdea şi stereotipuri, după filtre şi editări.
Astfel, mi-am petrecut mult timp căutând în cele două case ale sufletului meu, România şi Bali, cupluri cu poveşti frumoase. Nu a fost deloc o sarcină uşoară, oamenii cu adevărat fericiţi nu vor să se afişeze, pentru simplu fapt că nu au nimic de dovedit. A fost greu să-i descos, însă i-am convins să mă lase să intru în intimitatea lor şi să le aflu secretele.
Mă aşteptam să aflu o reţetă cu liniuţe de respectat dar… nu a fost deloc aşa. Am descoperit că iubirea nu este suficientă ca să menţină doi oameni fericiţi împreună, cu toate acestea, lucrurile sunt mult mai simple decât credem.
Dacă vrei să readuci la viaţă convingerea că iubirea adevărată există, certitudinea că este la îndemâna oricui şi că este dreptul fiecărui om de la naştere să trăiescă o poveste frumoasă, te invit în această călătorie alături de mine.
Lasă-te inspirat.

Comandă cartea aici – https://cartialtfel.ro/produs/secretele-relatiilor-care-dainuie/

English Version of the Book “What unites us & what makes us stay together?” – Here

Book – I wanted to die, but I changed my mind – No longer available. 

coperta FATA Ana 2 (1)